• slide4.jpg
  • slide5.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg

VRIJDAGAVOND MIX WINT OOK LAATSTE PARTIJ,MAAR PAKKEN NAAST KAMPIOENSCHAP, HET 2E MIX TEAM SPEELT ONDANKS 5 DRIESETTERS GELIJK !! 

Vrijdag 29 mei speelde de mix op vrijdagavond hun laatste partij thuis tegen Biervliet 2 en ondanks een 4-0 overwinning is het kampioenschap net niet binnengehaald.
Zaterdag 30 Mei Verloor het 1e mix team thuis van Zierikzee met 2-4, en het 2e mixteam speelde met 3-3 gelijk bij TV Duiveland in Nieuwerkerk 

MIX VRIJDAGAVOND WINT LAATSTE PARTIJ MET 4-0 !!!

Vrijdag 30 mei jl. werd de zevende en laatste wedstrijd gespeeld door het mixvrijdagteam, thuis tegen Biervliet 2.  Een avond welke regenachtig begon,maar al snel goed tennisweer gaf. De dames dubbel werd gespeeld door Jose van Donge en Elisca de Jonge-Van Leeuwen een partij zonder problemen, de tegenstand was te laag. Met 6-0 en 6-1 werd gewonnen. De heren dubbel werd door Vincent de Jonge en Martijn Westdorp gespeeld, het vertrouwde koppel deze competitie Ook deze partij mocht geen naam hebben, door concentratie verlies werden er nog 3 punten verspeeld, maar de partij werd met 6-1 en 6-2 gewonnen. De eerste mix werd gespeeld door Martijn en Elisca. De dame van de tegenpartij speelde deze partij beter dan haar damesdubbel, maar vrij gemakkelijk ging de partij naar het thuisteam 6-2 en 6-1. De tweede mix werd gespeeld door Jose en Vincent, een partij waarin de concentratie ver te zoeken was, er werd meer gepraat en gelachen dan ooit tevoren. De heer van de tegenpartij was duidelijk aanwezig, maar in de positieve zin. Eerste set werd 6-2 de tweede set stond het thuisteam nog achter met 2-3, maar daarna herpakte het team de concentratie en met 6-3 werd gewonnen. Met 4-0 winst moet worden afgewacht wat De Bongerd uit Kloetinge had gedaan. Bij 2-2 of verlies zou TC Sint-Annaland kampioen worden, maar De Bongerd liet geen punten liggen, ook zij wonnen met 4-0 wat hen op een eindstand van 25 punten bracht en die van Stalland op 23 punten. Dat betekent dat De Bongerd kampioen is geworden, met de kanttekening dat wij zelf met 3-1 van hen hebben gewonnen, als enigste team van deze competitie.

MIX 1 VERLIEST 2e PARTIJ IN DE MIXCOMPETITIE MET 2-4 !!

We Zijn weer van de partij, eerste keer thuis in het nieuwe mix seizoen. Thuis tegen Zierikzee. Er stond een koud windje waardoor we even op gang moesten komen. Onze captain had goed voor koffie en taart gezorgd waardoor we relaxed in de stemming konden komen. Dit lukte al aardig snel. Indeling was gelijk goed en hup we konden beginnen. De HD werd wederom gespeeld door André en Leen. Mooie partij, veel actie en ging gelijk op. Het werd spannend en wat waren Ze fanatiek. De mannen van Zierikzee vochten voor hun puntjes en resultaat was er. 1-0 in voordeel Zierikzee. De DD werd op de baan daarnaast gespeeld. Irene en Esther ze moesten even wennen, wind vervelend en de Zierikzeese dames waren beslist niet slecht. Maar al snel pakte ze de controle en ging het veel beter lopen waardoor ze de stand snel op 1-1 brachten. De 4e mix mocht erop, Alfred en Esther. Met mooie rally's, mooie fouten, veel plezier op de baan en degelijk spel van de tegenstanders werd deze partij verloren stand 1-2. Toen de 2e mix, koppel wat niet vaker met elkaar gespeeld heeft. André en Rebecca. Erg zoekend de eerste set, tweede set leken ze er weer meer in te komen maar alsnog de derde set verloren. Stand 1-3. Aan de laatste twee mixen 1-3 de opdracht t gelijk te trekken. 3e mix Alfred en Irene ook nooit eerder gespeeld, starten goed, erg goed. Mooi spel en strakke korte punten trokken ze de eerste set mee binnen. Zierikzee was van de schrik bekomen en bedachte het roer om te gooien. Dit lukte goed waardoor ze in de derde set een mooie partij neerzette die uiteindelijk naar de Zierikzeeennaars ging.   De 1e mix, een vast koppel. Vader en dochter inmiddels. Leen en Rebecca dezelfde ogen..  hadden wat goed te maken van Een week terug. Rebecca voornamelijk. Een degelijke mix met veel mooie punten. Op wat afleiding na, slechte punten, service verlies op belangrijke momenten (Rebecca), waarop en nee schuddend met het hoofd geschud werd. Wonnen Leen en Rebecca vrij gemakkelijk de eerste mix. Eindstand 2-4 Op naar volgende week! Strijdend naar Goes.

Mix 1 wordt vervolgd. 

MIX 2 SPEELT 5 STUKS 3-SETTERS EN SPEELT GELIJK MET 3-3 !!

Het 2e mixteam van TC Sint-Annaland heeft de 2e wedstrijd met 3-3 gelijk gespeeld tegen TV Duiveland 3 uit Nieuwerkerk. Zaterdag 30 mei stond de 2e partij in de mixcompetitie op het programma en de Mix 2 van TC Sint-Annaland speelde uit in Nieuwerkerk tegen TV Duiveland 3. Er werd gestart met 2 mixpartijen, als 1e mix gingen Jaqueline Bruinzeel en William Quist de baan op, en als  2e mix gingen Marion Quist en Marnix van der Graaf de baan op. Bij Jaqueline en William ging de 1e set niet best en deze werd al snel ingeleverd met 6-1, de 2e set gingen de Stallanders beter tennissen en dwongen een Tie break af, deze werd door Stalland gewonnen met 7-3. Dus een 3e set moest uitkomst bieden, ook de 3e set ging gelijk op en ook hier moest een Tie break uitkomst bieden, en hiein maakten Jaqueline en William teveel foutjes en verloren deze met 7-4. Bij Marion en Marnix ging het beter en zij zetten de spelers uit Nieuwerkerk gelijk onder druk en pakten zo de 1e set met 6-4, in de 2e set kwam Nieuwerkerk sterk terug en deze werd verloren met 6-4, de 3e set bleven Marion en Marnix de tegenstanders onder druk zetten en deze maakten hierdoor wat meer fouten, en de 3e set werd door Stalland gewonnen met 6-3. Nu konden de Dames- en de Heren dubbels de baan op, Marion Quist en Mieke van’t Hof begonnen niet sterk aan de partij en verloren de 1e set met 6-1, de 2e set kwamen de Stallandse Dames beter in hun spel en wonnen met 7-5 de 2e set, ook hier was een 3e set nodig, maar het waren de dames van Nieuwerkerk die zich herpakten en de set wonnen met 6-3. Als Herendubbel gingen William Quist en Maurice Schrauwen de baan op en dit werd een partij die alle kanten op kon gaan, de 1e set werd met 6-4 gewonnen door Duiveland , en de 2e set werd gewonnen met 6-4 gewonnen door Stalland, en opnieuw werd een 3e set gespeeld,  in de 3e set maakten Maurice en William te veel fouten en verloren de 3e set met 6-3. Tussenstand 3-1 TC Sint-Annaland moest zijn laatste 2 partijen nog winnen om gelijk te spelen. Jaqueline Bruinzeel en Maurice Schrauwen  en Mieke van ’t Hof en Marnix van der Graaf gingen als laatste mixpartijen de baan op. Marnix en Mieke starten hun partij sterk en wonnen de 1e set met 6-4, ook in de 2e set bleven Mieke en Marnix zeer geconcentreerd spelen en wonnen met 6-2 ook de 2e set en brachten de stand terug op 3-2. Bij Jaqueline en Maurice leek het ook snel te gaan en zij wonnen de 1e set met 6-2, maar Duiveland knokte zich terug in de partij en wonnen de 2e set  met 6-2, nu moest voor de 5e keer een 3-setter gespeeld worden. Jaqueline en Maurice herpakten zich en kwamen al snel met 3-0 voor in de 3e set, maar Duiveland kwam terug en maakte er nog 3-2 van, maar de Stallanders lieten de winst niet meer glippen en pakten de 3e set met 6-3 Dit bracht de einduitslag op 3-3

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland