VRIJDAGAVOND MIX WINT OPNIEUW EN HET 1E EN 2E MIX TEAM WINNEN EERSTE PARTIJ !! 

Vrijdag 22 mei speelde de mix op vrijdagavond hun 6e partij in 's-Gravenpolder tegen Goblin en houdt hiermee nog een kleine kans om kampioen te worden.
Zaterdag 23 Mei was het zover de mix competitie ging van start, TC Sint-Annaland gaat dit jaar met 2 mix teams de strijd aan.
Het 1e mix team speelde uit tegen de Bongerd in Kloetinge en won deze partij met 5-1, het 2e Mix team mocht thuis aantreden ook tegen de Bongerd uit Kloetinge en ook het 2e mixteam won met 5-1.

MIX VRIJDAGAVOND WINT EN HOUDT AANSLUITING!!

Vrijdag 22 mei jl.  werd de zesde wedstrijd gespeeld door het mixvrijdagteam, uit tegen Goblin uit ‘s Gravenpolder. De dames dubbel werd gespeeld door Jose van Donge en Elisca de Jonge-Van Leeuwen.Dit koppel heeft nog niet veel punten laten liggen deze competitie en ook deze wedstrijd niet, met 6-1 en 6-2 werd gewonnen. De heren dubbel werd deze vrijdag gespeeld door Martijn Westdorp en William Quist, laatstgenoemde was invaller voor Vincent de Jonge die vanwege werk moest afmelden deze vrijdag.Een hele lastige wedstrijd door snel spel van de tegenstander en ook verschil in niveau tussen de tegenstanders, waardoor het moeilijk was in de wedstrijd te komen.Dit lukte dan ook niet, met 6-2 en 6-3 werd verloren. De eerste mix werd gespeeld door Martijn en Elisca. Zij waren gebrand op een winstpartij, en een leuke wedstrijd werd het.Voor elk punt werd gestreden en het ging gelijk op, eerste set werd 6-4 verloren, maar tweede set 6-4 gewonnen. Een derde set werd gespeeld en deze ging vrij vlotjes naar Martijn en Elisca, welke beiden een zeer goede wedstrijd speelden op het gras. De tweede mix werd gespeeld door Jose en William, een partij waarin meer werd gelachen dan getennist leek het wel. Met 6-1 en 6-1 was de uitslag duidelijk, gelukkig in voordeel van ons team. Met deze 3-1 winst blijft het team op de tweede plaats in de competitie achter de Bongerd uit Kloetinge.Maar met nog 1 wedstrijd te gaan tegen het laagste team welke nog geen 1 punt heeft gehaald, hopen we volgende week op een 4-0 winst. En als de Bongerd punten laat liggen, dan is het nog mogelijk kampioen te worden.

MIX 1 WINT IN KLOETINGE 5-1!!

Mix competitie van start! Met wat slecht weer op komst gaan we op weg naar kloetinge. Onderweg nog wat eerste strubbelingen onderling maar uiteindelijk samen aangekomen. Koffie en koeken stonden klaar. Eenmaal de koffie op, indeling bekend kwam de zon door. Tijd om de baan op te gaan! HD werd gespeeld door de mannen met de meeste ervaring, De tegenstanders dachten bij het inslaan vast kat in het bakkie maar de stallanders André en Leen waren Overtuigend en sterk. Hoppa 1e punt was binnen. Tegelijkertijd werd de DD gespeeld door Esther en Rebecca. De meiden moesten behoorlijk wennen en kwamen snel achter met 5-2. Door daarna geconcentreerd te spelen en wat aanwijzingen van de kant werd deze set nog gewonnen. Het spel kon worden doorgezet zodat we wel door een driesetter, op Een 2-0 voorsprong kwamen. Toen gingen de 2e en 3e mix de baan op. 3e mix werd gespeeld door André en Irene. Ireen moest er even inkomen maar ging steeds beter spelen. Het was een marathon partij door het akelige spel van de tegenstanders en; het ik geef nooit op van onze stallanders.. Inmiddels team motto geworden. Deze partij werd met winst afgesloten! En de felicitatie van het echtpaar blijft voor heel het team het leukste van de wedstrijd. Echte Liefde is.... Onze André en Ireen. De 2e mix gespeeld door Martijn en Rebecca een vast mix koppel, meestal explosief maar er werd rustig gespeeld, aanvallend spel vanuit achteruit gaf de net speler de kans ( na soms wat geduld ) om het af te maken. Een 4-0 voorsprong Toen de 1e mix en 4e mix. 4e mix werd gespeeld door Martijn en Irene. Ze waren een klasse Beter, het liep goed tussen de spelers waardoor ze elkaar aanvoelde wat ze moesten doen. 5-0 in de pocket 1e mix Leen en Rebecca... Wordt vervolgd.. :-)  Eindstand 5-1 Na wat hapjes en drankjes en iedereen fris en fruitig besloten de tegenstanders op te stappen. Wij waren nog niet zo ver dus werden we Door de voorzitter van Kloetinge geadopteerd om bij hun aan te sluiten, dit werd een avond van rosé, nog een rosé en flessen rosé, nieuwe familieleden, relaties, eerste ontmoetingen en slap geouwehoer.. Goud waard!

MIX 2 WINT IS KLOETINGE DE BAAS EN WINT MET 5-1!!

De heren 1 van TC Sint-Annaland Het 2e mixteam van TC Sint-Annaland heeft de 1 wedstrijd met 5-1 gewonnen van De Bongerd 3 uit Kloetinge. Zaterdag 23 mei is de Mix competitie weer van start gegaan, en TC Sint-Annaland kon aantreden tegen de Bongerd 3 uit Kloetinge. Zoals gebruikelijk werd er gestart met de Dames- en de Heren dubbels, voor Sint-Annaland gingen Jose van Donge en Yvonne Havermans de baan op en zij begonnen sterk aan de partij, zij pakten de 1e set dan ook met 6-0, in de 2e set kregen de dames uit Kloetinge  wat meer vat op de Stallandse dames, maar bij een 4-3 achterstand gingen Jose en Yvonne steeds beter spelen en gaven niets meer weg en wonnen ook de 2e set  met 6-4, en het eerste punt was binnen. De Herendubbel met  Matthijs van der Graaf en Maurice Schrauwen werd een spannende partij. De 1e set ging gelijk op maar het was Stalland die deze set binnen haalde met 6-4, de 2e set was een kopie van de 1e maar nu waren het de heren uit Kloetinge  de de set wonnen met 6-4, dus een 3e set moest uitkomst bieden. De 3e set bleef gelijk opgaan met mooie rally’s over en weer, Maurice en Matthijs kregen zelfs nog een matchpunt, maar konden deze niet verzilveren en uiteindelijk waren het de heren uit Kloetinge die de winst naar zich toe trokken zij wonnen de 3e set met 7-5 Tussenstand 1-1. Nu was het de beurt aan de gemengd dubbels. Als eerste gingen Yvonne  Havermans en William Quist de baan op en zij begonnen sterk aan hun partij, en wonnen de 1e set met 6-1, ook in de 2e set bleven Yvonne en William geconcentreerd spelen en wonnen ook deze set met 6-2. Na de lunch gingen Jose van Donge en Maurice Schrauwen als 2e mix de baan op, Jose en Maurice lieten er geen gras over groeien en zetten vanaf het begin de tegenstanders onder druk en de 1e set werd met 6-2 gewonnen, in de 2e set bleven de Stallanders sterk spelen en ook de 2e set werd met 6-2 gewonnen. Op baan 2 waren Mieke van ’t Hof en William Quist de baan op gegaan, maar Mieke en William begonnen wat slap aan de partij en kwamen al snel 5-2 achter, maar William en Mieke begonnen steeds sterker te spelen en sleepten er nog een Tie break uit, deze werd door Stalland gewonnen met 7-3, in de 2e set was het precies andersom William en Mieke kwamen 5-2 voor de de mix uit Kloetinge sleepten er een Tie Break uit, en nu was het Kloetinge die de Tiebreak won met 7-5. Dus ook hier moest een 3e set uitkomst bieden. In de 3e set zette de Stallandse Mix een tandje bij en de 3e set ging naar Stalland met 6-1, met een 4-1 voorsprong was de winst in ieder geval zeker. Als laatste mocht Mieke van ’t Hof nog maals de baan op nu samen met Mathijs van der Graaf, en zij wilden natuurlijk het laatste punt ook binnen halen. De 1e set werd een spannende strijd en ging gelijk op, maar Mathijs en Mieke bleven geconcentreerd spelen en sleepten de 1e set naar zich toe 7-5, de 2e set was het verzet van Kloetinge gebroken en deze set werd met 6-1 ook door Stalland gewonnen.
Einduitslag 5-1