• slide1.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg
  • slide2.jpg

De Heren1 en de Dames Zaterdag verliezen, de Dames dinsdag winnen derby.!! 

Zaterdag 9 Mei speelden de Heren 1 thuis tegen TV Duivelanden en verloren met 5-1 , de Dames zaterdag team verloor in Koudekerke van LTC de Stoof met 4-2 de Heren 2 en het vrijdagavondteam waren vrij
Op dinsdag 12 Mei hebben de dames van het Dames dinsdag team de derby tegen Ruucstoppelen gewonnen met 4-2.

 

HEREN 1 TC SINT-ANNALAND VERLIEZEN EN STRIJDEN IN DE LATSTE WEDSTRIJD TEGEN DEGRADATIE !!

De heren 1 van TC Sint-Annaland hebben afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen TV Duiveland met 5-1 verloren. Hierdoor zakken de heren van de 5e naar de 6e plaats en zullen zij in de allerlaatste competitiewedstrijd tegen directe concurrent en de nummer 7 van de ranglijst, Scharendijke, minimaal 1 punt moeten pakken om ook volgend jaar weer in de tweede klasse te mogen acteren. Op dezelfde dag werd zustervereniging Jacoba van Beieren van Smerdiek kampioen door met 5-1 te winnen van de Ruucstoppelen te Sint-Philipsland. Met nog 1 wedstrijd te gaan zijn ze door niemand meer te achterhalen en nog steeds ongeslagen en mogen de heren het volgend jaar in de hogere eerste klasse gaan proberen. Er werd op zaterdagmiddag begonnen met de dubbelspelen. Als eerste dubbel gingen Martijn Potappel en Rien van Renswoude de baan op. Zij troffen in de Nieuwerkerkers sterke tegenstanders en ondanks hun moeite verloren ze met 6-2 en 6-1 hun dubbelpartij. Op de baan ernaast waren tegelijkertijd Curtis Goedegebuure en invaller William Quist aan hun dubbelpartij bezig. William, vaste speler van de heren 2 van TC Sint-Annaland, speelde een goede invalwedstrijd. De heren verloren de eerste set met 6-3 maar bleven in de tweede set lang bij. Daardoor moest er een tiebreak aan de pas komen om de beslissing te brengen. Ook daar bleven de setallanders lang bij, maar bij 5-5 lieten zij een steekje vallen en konden de goed en degelijk spelende tegenstanders met 7-5 de tiebreak, set en wedstrijd naar zich toe trekken. Tussenstand 2-0 voor Duiveland. Na een korte pauze waren de enkelspelen aan de beurt. Rien van Renswoude ging als eerste van start. Hij trof een geslepen en ervaren tegenstander. Rien speelde een degelijk wedstrijd maar dat was niet voldoende voor het punt. Met 6-2 en 6-3 ging ook het derde punt naar de uitploeg. Op de baan ernaast was Curtis Goedegebuure aan het enkelen. Hij redde in ieder geval de eer door met 6-3 en 7-5 zijn tegenstander te verslaan en TC Sint-Annaland op het bord te zetten. Tussenstand 3-1. Als laatste gingen Martijn en William de baan op om punten te sprokkelen zodat de laatste wedstrijd tegen degradatie niet meer van belang zou zijn. Maar helaas slaagden zij daar niet in. William deed zijn uiterste best maar ging met 6-3 en 6-1 ten onder en ook Martijn kon het tegen de op papier sterkste tegenstander helaas niet bolwerken. Met een 6-2 en 6-3 nederlaag kwam zo de eindstand van 5-1 voor TV Duiveland tot stand. Aanstaande zaterdag spelen de heren dus hun laatste competitiewedstrijd thuis tegen directe degradatie concurrent Scharendijke. Met 5 punten voorsprong is 1 punt genoeg om volgend jaar weer in dezelfde klasse te mogen uitkomen. Daar gaan de heren dan ook minimaal voor en beter nog voor de winst om het seizoen mooi af te sluiten. Na afloop van deze wedstrijd zal er op het sportpark van TC Sint-Annaland een gezellige afsluitende barbecue gehouden worden voor alle leden die meegedaan hebben aan het eerste deel van de voorjaarscompetitie.

DAMES DINSDAG WINNEN DERBY MET 4-2 !!

Dinsdag 12 april speelden de dames van Sint-Annaland thuis een derby tegen de dames van Ruucstoppelen 1, en wonnen deze met 4-2.

 

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland