• slide3.jpg
  • slide5.jpg
  • slide1.jpg
  • slide4.jpg
  • slide2.jpg

Herfstmix 1 TC Sint-Annaland verliest nipt de 3e competitiewedstrijd met 1-3 !! 

Het herfstmixteam op zaterdag van TC Sint-Annaland heeft helaas de winst van de eerste 2 speeldagen niet voort kunnen zetten, en heeft de 3e speeldag met 1-3 verloren van SVD Driewegen.

Voor de 3e speeldag stonden TC Sint Annaland en SVD Driewegen op de gedeelde 1e plaats, de onderlinge strijd was hoog vooral doordat de teams elkaar in het voorjaar ook al hadden getroffen en er toen een gelijkspel was behaald
Zaterdag begonnen de partijen met de Heren- en de Dames dubbels, voor Sint-Annaland gingen Koen Hagenaars en William Quist de baan op, de heren speelden goed maar konden de punten niet afmaken en verloren de wedstrijd met 6-1 en 6-1.
Ondertussen waren Mieke van ’t Hof en Elisca de Jonge ook hun partij begonnen, de dames begonnen heel sterk en hebben dit goede spel de gehele wedstrijd laten zien. De wedstrijd werd gewonnen met 6-2 en 6-3.
Tussenstand 1-1.
Nu was het de beurt aan de gemengd dubbels, Mieke van ’t Hof en Koen Hagenaars speelden voor het eerst met elkaar en speelden heel goed. De eerste set werd al snel door de Stallanders binnen gehaald met 6-2, daarna kwamen de tegenstanders beter in het spel en gingen de punten pakken, de 2e en 3e set werden verloren met 1-6 en 3-6.
Op de andere baan waren gelijktijdig Yvonne Havermans en William Quist aan hun wedstrijd bezig. De eerste set ging gelijk op en het Stallandse duo kreeg de kans om de set met een tie-break naar zich toe te halen, bij een 5-1 voorsprong lukte het niet om de laatste 2 punten te maken en werd de tie-break alsnog verloren met 5-7. De tweede set begon met een dip voor Sint Annaland en al snel kwamen William en Yvonne 1-5 achter, maar het duo wilde nog niet opgeven en knokte zich terug tot 4-5, maar uiteindelijk werd de tweede set alsnog verloren met 4-6.

Eindstand 1-3. De volgende wedstrijd is de uitwedstrijd tegen T.V. Yerseke 2.

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland