• slide3.jpg
  • slide2.jpg
  • slide1.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg

Mix 1 en Mix 2 spelen gelijk !!  

Zaterdag 7 juni zijn de 3e wedstrijden van de Mix competitie gespeeld.
Het 1e Mix team speelde thuis met 3-3 gelijk  tegen Jacoba van Beieren en het 2e mix team speelde met 3-3 gelijk tegen TV de Puye uit 's Heer-Hendrikskinderen.

 

Mix 1 TC Sint-Annaland winnen opnieuw !! 

De Mix 1 van TC Sint-Annaland hebben in de derby tegen Jacoba van Beieren de punten gedeeld 3-3 .

Mix 2 TC Sint-Annaland speelt opnieuw gelijk !! 

Het 2e mixteam van TC Sint-Annaland heeft de 3e wedstrijd met 3-3 gelijk gespeeld tegen TV de Puye uit 'sHeer Hendrikskinderen. Zaterdag morgen werdt er begonnen met de Dames- en de Heren dubbels, voor Sint-Annaland gingen Marion Quist en Jose van Donge de baan op. En zij begonnen niet echt sterk aan de partij, zij verloren de 1e set dan ook met 6-1, in de 2e set begonnen Jose en Marion steeds beter te spelen en de 2e set werd gewonnen met 6-2. In de 3e set bleven Jose en Marion uitstekend spelen en de 3e set werd gewonnen met 6-3 De Herendubbel met de gebroeders de Graaf, werd een moeilijke partij voor de Stallanders , ondanks en voorsprong in de 1e set konden Marnix en Mathijs deze niet houden en in de tie break werd verloren met 7-5. In de 2e set probeerde de gebroeders het tij te keren, maar zij kwamen niet meer in hun spel en de 2e set werd verloren met 6-2. Tussenstand 1-1.

Na een korte regen onderbreking was het de beurt aan de gemengd dubbels, Yvonne Havermans en William Quist kregen geen vat op hun tegenstanders en verloren met 6-1,6-2. Marnix van der Graaf en Marion Quist waren inmiddels ook begonnen aan hun partij, en zij begonnen zeer sterk aan de partij en wonnen de 1e set met 6-0, in de 2e  set begonnen de tegenstanders beter te slaan en de 2e set werd verloren met 6-3, De 3e set moest uitkomst bieden, in deze 3e set ging het gelijk op maar bij een 5-3 voorsprong zetten Marion en Marnix de tegenstanders zo onder druk dat zij meer fouten gingen maken en na 7 matchpoints was het eindelijk raak en werd de Puye gebroken en de 3e set gewonnen met 6-3.

Nu was het de beurt aan Mathijs van der Graaf en Yvonne havermans om te spelen, de 1e set werd al snel verloren met 6-1, in de 2e set speelde Mathijs zeer geconcentreerd en ontregelde de sterke man van de Puye, Mathijs en Yvonne kwamne zelfs 5-0 voor, maar lieten de tegenstanders terugkomen tot 5-4, maar het waren toch de Stallanders die de 2e set pakten met 6-4, ook hier moest een 3e set uitkomst bieden, ondanks dat Yvonne en Mathijs goed bleven spelen, konden zij niet de winst pakken en verloren de 3e set met 6-3. Bij een 3-2 achterstand was het de beurt aan Jose van Donge en William Quist om het punt te reden voor Stalland. Jose en William begonnen sterk aan de partij en wonnen de 1e set met 6-3, in de 2e set verzaakten Jose en William bij een 5-4 voorsprong om het af te maken en verloren de 2e set zelfs met 7-5. De 3e set werd een spannende set, en bleef gelijk op gaan, maar bij een 6-5 voorsprong was het toch Stalland die de 3e set naar zich toe trok en won met 7-5 eindstand 3-3.

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland