• slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg

Beide Mix teams winnen eerste partij !!  

Zaterdag 24 mei zijn alweer de eerste wedstrijden van de Mix competitie gespeeld.
Het 1e Mix team speelde thuis tegen de Bongerd uit Kloetinge en won met 5-1, het 2e mix team versloeg Duiveland 3 met 6-0.

 

Mix 1 TC Sint-Annaland winnen eerste partij !! 

De Mix 1 van TC Sint-Annaland hebben hun 1e partij gewonnen met 5-1 van De Bongerd uit Kloetinge. 

Mix 2 TC Sint-Annaland verslaat Duiveland 3  met 6-0 !! 

het 2e Mix team van TC Sint-Annaland mocht zaterdag zijn eerste partij spelen tegen Duiveland 3 uit Nieuwerkerk.
Als eerste werd begonnen met de dames- en de Heren dubbel, bij de dames mochten Yvonne Havermans en Anne Brooijmans startten, de dames van Stalland begonnen zeer sterk aan de partij en wonnen de 1e set vrij snel met 6-1. Ook de 2e set werd door solide spel snel binnen gehaald, ook deze met 6-1.
Bij de Herendubbel met de gebroeders de Graaf ging het wat moeizamer, Marnix en Matthijs hadden al geruime tijd niet getennist en misten zo wat ritme, zo keken Marnix en Matthijs al snel naar een 3-0 achterstand, maar de Stallandse broers bleven rustig en kwamen steeds beter in hun spel en draaiden de partij om en pakten de 1e set met 6-3, ook de 2e set bleven de broers goed spelen en ook de 2e set werd gewonnen met 6-3.
Nu was het de beurt voor de gemengd dubbels, als eerste konden Elisca de Jonge met William Quist de baan op, Elisca en William begonnen gelijk sterk aan de partij en gaven dit niet weg en de partij werd gewonnen met 6-0,6-0.
De 2e partij die de baan op kon was Marnix van der Graaf met Annen Brooijmans, Anne en Marnix hadden nog nooit met elkaar gespeeld, dus was het even wennen, maar beide spelers bleven geconcentreerd spelen en wonnen de 1e set met 6-3, ook de 2e set gaven Marnix en Anne hun tegenstanders niet de kans om terug te komen en ook de 2e set werd gewonnen met 6-3. Tussenstand 4-0 voor TC Sint-Annaland.
De laatste 2 partijen konden de baan op en William Quist met Yvonne Havermans beten de spits af, het was al vrij snel duidelijk dat Yvonne al vaker met William had getennist en de 1e set werd gewonnen met 6-1, ook de 2e set ging met dezelfde cijfers 6-1 naar de Stallanders.
Als laatste was het de beurt aan Matthijs van der Graaf met Elisca de Jonge, Matthijs en Elisca speelden een wat moeizame 1e set, maar door goed spel van de Stallnders pakten zij toch de 1e set met 6-3, de 2e set was het verzet gebroken en ook de 2e set werd met 6-1 gewonnen. De Mix 2 van TC Sint-Annaland staat na deze overwinning op de 1e plaats.
Volgende week gaan ze proberen vast te houden, dan staat de thuiswedstrijd tegen SVD Driewegen 1 op het programma.

 

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland