Competities 17 mei TC Sint-Annaland 

Zaterdag 17 mei zijn alweer de laatste wedstrijden van de districtscompetitie gespeeld.
Het Heren 1 team heeft thuis met 3-3 gelijk gespeeld tegen T.V. Brouwershaven, de Heren 2 hebben verloren met 4-2 van T.C. 't Swaecke uit Wemeldinge, en de Dames 1 zaterdag hebben ook verloren van T.C. de Klappers uit Krabbendijke. 
De Dames dinsdag hebben dinsdag gelijk gespeeld met 2-2 tegen T.C. Animo uit Terneuzen, door deze overwinning blijven de dames meedoen om het kampioenschap.

 

Heren1 TC Sint-Annaland spelen gelijk !! 

De heren van TC Sint-Annaland de competitie thuis afgesloten met een 3-3 gelijkspel tegen T.V. Brouwershaven 1 , door dit gelijkspel zijn de Heren 1 geeïndigd op de 4e plaats 

Heren 2 TC Sint-Annaland ook de laatste partij met 4-2 !! 

het 2e heren team van TC Sint-Annaland heeft zaterdag de laatste wedstrijd tegen T.C, 't Swaecke uit Wemeldinge verloren met 4-2, Hierdoor eindigen zij op de 5e plaats.

Dames 1 zaterdag TC Sint-Annaland lijden opnieuw verlies !!

De Dames Zaterdag hebben  konden afgelopen zaterdag geen vuist maken tegen T.C. de Klappers uit Krabbendijke en verloren met 5-1, hierdoor eindigen zij op de 6e plaats.

Dames 1 dinsdag  spelen gelijk tegen T.C. Animo !!

Dinsdag 20 mei speelden de dames van T.C. Sint-Annaland in Terneuzen tegen Animo 1. Omdat beide teams op een gedeelde eerste plaats in de poule stonden was het een cruciale wedstrijd.Corrie Bazen speelde met Gerda van Vossen de eerste partij tegen 2 ijzersterke speelsters. Ze wonnen de eerste game, maar hadden daarna in die eerste set het nakijken en verloren met 6-1. In de tweede set ging het stukken beter, maar ze verloren deze set toch met 6-3. Hanna Moerland en Willie de Rijke speelden een prima partij die eenvoudig gewonnen werd met 6-2 en 6-1 Einduitslag: 2-2.