• slide4.jpg
  • slide1.jpg
  • slide3.jpg
  • slide5.jpg
  • slide2.jpg

Competitie zaterdag 26 April

 Op Koningsdag 26 April zijn de 4e wedstrijden van de districtscompetitie gespeeld, De Heren 1 hebben ook hun 4e wedstrijd gewonnen met 6-0 van TV TenNISSEn, de Heren 2 spelen gelijk tegen Yerseke en de Dames 1  zaterdag verliezen opnieuw nu van Smash"78 

Heren 1 TC Sint-Annaland Op 4 uit 4 !!

Afgelopen zaterdag speelden de heren 1 van TC Sint-Annaland een uitwedstrijd in Nisse tegen T.V. TenNISSEn. De huidige rode lantaarndrager werd met 6-0 verslagen waardoor de heren nu een score hebben van 4 uit 4 en op een gedeelde tweede plaats staan met twee punten achterstand op streekvereniging Jacoba van Beieren van Smerdiek. In de vroege morgen begonnen de heren aan de eerste en tweede enkel. Curtis Goedegebuure versloeg zijn tegenstander overtuigend met 6-1 en 6-0 en ook Martijn Potappel had nadat hij was opgewarmd weinig moeite met zijn
tegenstander en versloeg die met 6-3 6-0. Daarna was het de beurt aan de ervaren heren Rien van Renswoude en Leen Goedegebuure. En deze lieten goed zien dat ze hun tactisch inzicht nog niet kwijt zijn. Rien won met 6-1 en 6-2 en ook Leen pakte de volle winst met 6-2 en 6-0. Tussenstand 4-0 voor de setallanders na de enkelspelen. Daarna was het de buurt aan de dubbels. Rien en Curtis moeste in het begin van de eerste set nog een stapje bij doen, maar nadat de kloof was geslagen liepen ze uit naar een 6-2 en 6-0 overwinning. Leen en Martijn zorgden uiteindelijk voor de perfecte score door in een wisselende partij met 6-2 en 6-3 de winst naar zicht toe te trekken. De komende twee weken gaat het echt menens worden voor de heren met aanstaande zaterdag een uitwedstrijd en tegelijk derby tegen titelfavoriet Jacoba van Beieren en aansluitend een thuiswedstrijd tegen eveneens op het papier veel sterkere Game '78. Na deze wedstrijden zal duidelijk worden waar de heren in deze competitie staan en of er nog iets meer mogelijk is dan een mooie ereplaats in de middenmoot van deze klasse.

.   Heren 2 TC Sint-Annaland spelen Gelijk !!

                                                                                                                                                                                                                

 Na het debacle van vorige week uit tegen Kapelle was het tweede team van TC Sint-Annaland ervan overtuigd dat er tegen Yerseke wel degelijk punten gehaald konden worden. De gasten werden onthaald met  een bakje koffie en oranje Konings tompoezen. William Quist en Alfred van Vossen verloren in een spannende twee setter hun partij. De steeds meer in vorm komende Alfred had echter zijn diesel net te laat  gestart om er een derde set uit te slepen. Michel en Vincent de Jonge wonnen onverwachts hun dubbel tegen het betere Yerseke team wat moeite had met het wisselende spel van de broers waardoor ze niet  meer in hun eigen spel kwamen. de 6-0 in de tweede set was dan ook wel geflatteerd. William en Alfred verloren hierna beiden nog hun enkel partijen in twee setters waarbij die van William nog het spannends  was, maar door gebrek aan conditie ontbrak het Wil de wil om er echt een derde set uit te halen. Vincent won zijn enkel in een twee setter tegen een vaste degelijke tegenstander. Michel speelde de laatste partij  van de dag en gezien het spelbeeld en een kleine terugval leek het een lichtwedstrijd te worden. Maar Michel herpakte zich op tijd zodat hij het derde punt van de dag binnenhaalde. Eindstand 3-3.

 

 

Dames 1 zaterdag TC Sint-Annaland verliezen Opnieuw !!

 Op Koningsdag speelde het damesteam, van de zaterdagcompetitie, thuis tegen TC Smash uit het Zeeuws-Vlaamse Sint Jansteen. Als eerste werd gestart met dubbelpartijen. Anne Brooijmans en Marion Quist verloren deze dubbelpartij met 3-6 1-6. Yvonne Havermans en Petty Menheere verloren de eerste set met 1-6. In de tweede set werd het nog spannend maar  de dames van TC Smash waren net iets sterker en wonnen met een stand van 7-6 ook de tweede set en daarmee ook de wedstrijd. Na de dubbelpartijen waren de enkelpartijen aan de beurt. Voor de eerste twee wedstrijden gingen Marion Quist en Anne Brooijmans de baan op. Marion Quist begon goed aan de wedstrijd en won de eerste set met 6-3, de tweede set ging naar TC Smash waardoor er een derde set gespeeld moest worden. In deze set was de speelster van TC Smash te sterk en won met 6-2 en daarmee ook de wedstrijd. Anne Brooijmans verloor de wedstrijd met een stand van 4-6 5-7. De laatste twee wedstrijden werden gespeeld door Yvonne Havermans en Petty Menheere. Ook zij verloren de wedstrijden in 2 sets. De eindoverwinning van 6-0 ging dan ook naar de dames van TC Smash.speelt het damesteam, van de zaterdag competitie, thuis tegen Gravelsteps.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

 

Dames 1 dinsdag TC Sint-Annaland spelen Gelijk !! 

 

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland