• slide4.jpg
  • slide2.jpg
  • slide5.jpg
  • slide3.jpg
  • slide1.jpg

De Competities gaan weer van start 

Vanaf zaterdag 5 april gaan de competities weer van start. TC Sint-Annaland doet dit jaar met 5 teams
mee in de voorjaarscompetitie.

Ondanks enige vertraging als gevolg van opstart problemen met het nieuwe kernsysteem heeft de KNLTB op woensdag 19 maart de indelingen voor de voorjaarscompetities bekend gemaakt.
Vanaf 3 april strijden ongeveer 200.000 spelers gedurende zeven weken weer om de kampioenstitels in de grootste tenniscompetitie ter wereld. 

 

Het vaststellen van de competitie-indeling had dit jaar meer voeten in aarde dan was verwacht, waardoor de afdeling Wedstrijdtennis van de KNLTB overuren moest draaien om de indeling op tijd af te hebben.

Ondanks langdurig testen bleek het nieuwe systeem toch op een aantal punten tekort te schieten. Inmiddels zijn de meeste problemen verholpen zodat we volgend jaar weer op de vertrouwde manier te werk kunnen gaan, maar dit jaar hebben we wel wat concessies moeten doen. Bijvoorbeeld op het gebied van de verdeling van de uit- en thuiswedstrijden.
Hoewel de start moeizaam is geweest, hopen we dat alle 1300 deelnemende verenigingen en hun ruim 30.000 ploegen de komende maanden weer volop genieten van competitietennis. We wensen alle betrokkenen veel plezier in onze unieke competitie. 

TC Sint-Annaland heeft op zaterdag 2 heren teams en 1 damesteam, Op dinsdag hebben we 1 dames team en op vrijdag avond hebben we voor het eerst een mix team.

De competitie begint op zaterdag 5 April met een thuiswedstrijd van onze Heren 1, zij mogen het opnemen tegen De Bongerd 2 uit Kloetinge, Onze Heren 2 beginnen met een uitwedstrijd tegen LTC de Bathse Kreek uit Rilland en onze Dames mogen naar LTC de Stoof uit Koudekerke.
Ons damesteam op dinsdag begint op 8 April met een uitwedstrijd in en tegen Scharrendijke.

Op 11 April start ook het laatste team namelijk ons Mix team op vrijdag avond, zij beginnen met een thuiswedstrijd tegen TV Biervliet.

 

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland