• slide5.jpg
  • slide3.jpg
  • slide2.jpg
  • slide1.jpg
  • slide4.jpg

TC Sint Annaland  kiest voor Tecnifibre tennisballen

TC Sint-Annaland heeft er opnieuw voor gekozen om dit jaar opnieuw met de gasgevulde Tecnifibre Club tennisballen de competities en de toernooien te spelen.

Tecnifibre is een zeer compleet merk en heeft naast o.a. tennisrackets, tennistassen, tennissnaren ook een zeer mooi assortiment tennisballen in haar collectie. Tecnifibre gaat voor kwaliteit en toon aangevende producten. Wereld beroemd door het produceren van tennissnaren voor vele topspelers maar nu ook om de tennisballen. De tennisballen van Tecnifibre zijn prima. Of het nu gaat om tennisballen voor wedstrijden of tennis trainingen er is volop keus. Naast de gasgevulde en drukloze tennisballen van Tecnifibre hebben ze ook een prima stage tennisbal ontworpen. Zowel de stage 1 als de stage 2 tennisbal kunt u vinden in het assortiment van Tecnifibre.

Voor tennisclubs of tennisscholen die veel tennisballen in een jaar verslijten is het belangrijk om de prijs, kwaliteit en duurzaamheid van de tennisbal goed in de gaten te houden. Tecnifibre is één van de merken die dan zeer interessant is.

In tennisballen land zijn er drie verschillende soorten tennisballen te onderscheiden:

Gasgevulde tennisballen:  Uitermate geschikt om toernooien of competities mee te spelen. Deze tennisbal zorgt voor veel speel comfort en, afhankelijk van het merk, over unieke positieve speeleigenschappen. Een goed voorbeeld hiervan is de Competition Club Tennisbal van Tecnifibre.

Drukloze tennisballen: Deze tennisballen staan bekend om hun duurzaamheid. Een echte aanrader voor tennis trainingen of andere  momenten waar er veel van de tennisbal verwacht wordt als het gaat om speel comfort en duurzaamheid. Een goed voorbeeld hiervan is de Training XLD tennisbal  van Tecnifibre.

Stage tennisballen: Deze tennisballen zijn zeer geschikt voor jeugdige tennissers. De tennisbal is lichter dan een normale gasgevulde of drukloze tennisbal. Daarnaast is de compressie in de tennisbal lager waardoor de tennisbal niet zo hoog opstuitert. Hiermee voorkom je dat een kind continu een te hoog raakpunt heeft en daardoor technische in de problemen komt.
Een goed voorbeeld hiervan is de Stage 1 Soft tennisba
 van Tecnifibre.

U als lid van TC Sint Annaland kunt ook deze ballen bestellen,
stuur een mail naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en wij zorgen ervoor dat de ballen worden mee- of bij besteld

prijs 1 koker à 3 stuks Technifibre Club tennisballen  € 7,50

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland