• slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide5.jpg
  • slide1.jpg
  • slide4.jpg

Nieuwe indeling bestuur TC Sint Annaland 

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van donderdag 29 januari jongstleden  zijn er 2 bestuursleden afgetreden, en waren niet herkiesbaar namelijk Jose van Donge (bestuurslid algemene zaken)  en William Quist (Secretaris).
Tijdens de ALV was er 1 aanmelding om toe te treden in het bestuur namelijk Vincent de Jonge. 

 

Omdat de taak van secretaris een belangrijke taak is, zal William voorlopig als Interim secretaris aanblijven, tot er een opvolger bekend is.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering waren nagenoeg alle aanwezigen akkoord dat Vincent de Jonge toe zal treden als bestuurslid. 
Inmiddels heeft het nieuwe bestuur al vergaderd en zijn de taken verdeeld.

Het nieuwe bestuur van TC-Sint Annaland ziet volgt uit:

 -   Vincent de jonge - Voorzitter ( email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).hij ziet toe op het wel en wee van onze vereniging.

 -   Martijn Potappel - Penningmeester ( email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) hij is verantwoordelijk voor het financiële beleid.    

 -   William Quist - Secretaris/Webmaster ( email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), hij is verantwoordelijk voor een efficiënt lopend secretariaat en beheert de website.

 -   Andre Verheul - Bestuurslid Technische zaken ( email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) hij is verantwoordelijk de technische zaken met betrekking tot de banen en de gebouwen.

 -   Rebecca Bijl-Boot - Bestuurslid Toernooizaken ( email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) zij is verantwoordelijk voor de toernooien en het inplannen van de mix zondagen. en zij is bestuurslid Jeugdzaken  (email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) Zij is verantwoordelijk voor de diverse jeugdzaken.  

 

 

 

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland