• slide4.jpg
  • slide1.jpg
  • slide5.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg

Lid van verdienste TC Sint-Annaland

Cent van Dijke Lid van Verdienste van TC Sint-Annaland

Vrijdag 30 september is tijdens de jubileum avond Cent van Dijke benoemd tot lid van verdienste van TC Sint-Annaland.

Het bestuur heeft een aantal leden die vanaf het begin, of bijna vanaf het begin betrokken zijn bij TC Sint-Annaland onder de loep genomen en hierin kwam Cent van Dijke naar voren dankzij zijn inzet voor de vereniging.
Niet alleen op de baan, maar ook zijn inzet op diverse functies in het bestuur van TC Sint-Annaland heeft ertoe bijgedragen dat TC Sint-Annaland al weer 40 jaar een vereniging is waar vele mensen graag naar toe komen.

Cent van Dijke is naast Henk Guiljam nu het 2e lid die deze eer ruimschoots toekomt.

 

 

Open Krabbenkreektoernooi 2015 van start

HET OPEN KRABBENKREEK TOERNOOI 2015 IS VAN START GEGAAN !!

Afgelopen zondag was het dan zover, de eerste wedstrijden van het open toernooi zijn gespeeld.

De braderie op Sint-Annaland zit er weer op, En zondag 9 augustus mochten de toernooicommissie, baancommissie en de kantinecommissie eerst wat uitslapen, want om 12.45 uur stond de eerste partij van 12 op deze zondag gepland De Dames Dubbel 8 mocht de spits afbijten. De komende dagen staan er weer mooie partijen op het programma, dus kom gezellig kijken naar de diverse partijen. 

Tijdens Ons Open Toernooi zullen wij ook een paar rondes rad van fortuin spelen, en de opbrengst hiervan wordt gebruikt voor de aanschaf van een AED apparaat.

Waarom een AED apparaat ???

Het kan ook u overkomen! Een familielid, vriend, collega of zelfs onbekende kan plotseling neervallen met een hartstilstand. Weet u hoe u dit slachtoffer het snelste kunt helpen? Elke minuut is namelijk cruciaal! Elke week worden in Nederland 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand. Bij het ontbreken van snelle en adequate hulp overleeft slechts 2-5% van de slachtoffers dit. Indien een omstander of getuige in de eerste zes minuten bij een hartstilstand direct:de hulpdiensten 112 alarmeert, start met reanimatie, een AED (Automatische Externe Defibrillator) inzet kan de kans op overleving toenemen van 2-5% tot maar liefst 90%. Met een AED binnen handbereik hoeven omstanders niet te wachten tot een ambulance ter plaatse is. De eerste 6 minuten zijn namelijk cruciaal wanneer een slachtoffer zijn/haar bewustzijn verliest en dient er hierna snel gehandeld te worden. Zeker met de toegenomen verkeersdrukte komt het steeds vaker voor dat een ambulance op zijn vroegst na 10 tot 15 minuten ter plaatse is. Voor het slachtoffer is het dan vaak te laat. Met een eigen AED in in onze vereniging kunnen wij deze direct inzetten en vergroten wij de overlevingskansen van het slachtoffer van 2-5% naar maar liefst 90%.

Niet alleen de aanschaf van het AED apparaat in belangrijk, maar ook het opleiden en trainen van de bestuursleden en diverse vrijwillig op te geven tennisleden is een “must”. Het AED apparaat wordt aangemeld bij “Hartveilig Wonen” en is ook voor buurtbewoners en voetbalvereniging WHS beschikbaar in noodgevallen. Wij denken dat de tennisclub als locatie, dichtbij de voetbal en bij de nieuwbouwwijk een goede aanvulling is op de reeds aanwezige AED apparaten.

            

ZEBRA TENNIS SENIOREN

EERSTE ZEBRA TENNISDAG VOOR SENIOREN EEN SUCCES !!

Afgelopen zondag was het dan zover. Na geslaagde Zebra dagen voor de jeugd op het Thoolse Eegedima stond de eerste volwassen inloop dag op het programma.

Lees meer: ZEBRA TENNIS SENIOREN

ZEBRA TENNIS

DE REGIONALE TENNISVERENIGINGEN DAGEN JE UIT  !! 

ZeBra Tennis : Een uniek samenwerkingsverband ! De tennisverenigingen TC Sint-Annaland, Jacoba van Beieren Sint-Maartensdijk, TOV Oud Vossemeer, NVTV Nieuw Vossemeer, TV Eegedima Tholen, TVL Lepelstraat & de Ruucstoppelen Sint-Philipsland zijn onlangs een samenwerkingsverband aangegaan. Alles ter promotie van de tennissport in de regio. De gezamenlijke activiteiten bestaan uit het werven van nieuwe leden, maar zeker ook het behouden van de huidige leden. Zowel voor jeugd alsvolwassenen worden acties bedacht en uitgewerkt. De organisatie start de komende maand met zgn. uitwisselingen voor beide doelgroepen. Elke vereniging organiseert een open tennis instuif, waarbij de leden van de andere verenigingen van harte worden uitgenodigd een balletje te komen slaan. Om een en ander kracht bij te zetten is de naam ZeBra Tennis gekoppeld aan dit project, wat de samenwerking symboliseert tussen verenigingen uit Zeeland en Brabant. De naam ZeBra Tennis gaan jullie dus vaker tegenkomen!

 

 

 

Mix Competities week 3

MIX 1 WINT MET 5-1 EN  MIX 2 VERLIEST MET 6-0 !! 

Zaterdag 6 juni speelde het 1e mixteam uit in Goes tegen TV Goese Maan en won met 5-1,
het 2e mixteam verloor met 6-0 van LTC Scharendijke 2. 

Lees meer: Mix Competities week 3

Mix Competities week 2

VRIJDAGAVOND MIX WINT OOK LAATSTE PARTIJ,MAAR PAKKEN NAAST KAMPIOENSCHAP, HET 2E MIX TEAM SPEELT ONDANKS 5 DRIESETTERS GELIJK !! 

Vrijdag 29 mei speelde de mix op vrijdagavond hun laatste partij thuis tegen Biervliet 2 en ondanks een 4-0 overwinning is het kampioenschap net niet binnengehaald.
Zaterdag 30 Mei Verloor het 1e mix team thuis van Zierikzee met 2-4, en het 2e mixteam speelde met 3-3 gelijk bij TV Duiveland in Nieuwerkerk 

Lees meer: Mix Competities week 2

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland