• slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg
  • slide1.jpg

Welkom bij TC Sint-Annaland

Aan de Stoofweg in Sint-Annaland ligt het fraaie tennispark van TC Sint-Annaland. Het park beschikt over 3 tennisbanen en een gezellig clubhuis met een prachtig overkapt terras. Door de tennisrood tennisbaan kan er ook buiten het seizoen en in minder mooi weer gespeeld worden, waardoor het speelplezier voor zowel recreanten als competitiespelers is toegenomen. Inmiddels telt de vereniging ca. 100 leden.

Tennisles

Van den Berg Training verzorgt de tennislessen voor TC Sint-Annaland. Daarnaast worden er ook andere sporttrainingen aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod van tennis- en andere sportieve activiteiten, voor ieder niveau en alle leeftijden. Van den Berg Training werkt enkel met gekwalificeerde trainers. Zij bedienen uw gezin, team, bedrijf of vriendengroep volledig naar persoonlijke wens en op maat.

 

Laatste nieuws

Op vrijdag 15 september organiseert TC Sint-Annaland een Open Dag. U bent van harte uitgenodigd om met alle vrienden, vriendinnen, kennissen en familie naar ons mooie tennispark te komen om kennis te maken met de tennissport.

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland

Komende activiteiten

Geen evenementen