• slide1.jpg
  • slide4.jpg
  • slide3.jpg
  • slide2.jpg
  • slide5.jpg

Welkom bij TC Sint-Annaland

Aan de Stoofweg in Sint-Annaland ligt het fraaie tennispark van TC Sint-Annaland. Het park beschikt over 3 tennisbanen en een gezellig clubhuis met een prachtig overkapt terras. Door de tennisrood tennisbaan kan er ook buiten het seizoen en in minder mooi weer gespeeld worden, waardoor het speelplezier voor zowel recreanten als competitiespelers is toegenomen. Inmiddels telt de vereniging ca. 100 leden.

Tennisles

Van den Berg Training verzorgt de tennislessen voor TC Sint-Annaland. Daarnaast worden er ook andere sporttrainingen aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod van tennis- en andere sportieve activiteiten, voor ieder niveau en alle leeftijden. Van den Berg Training werkt enkel met gekwalificeerde trainers. Zij bedienen uw gezin, team, bedrijf of vriendengroep volledig naar persoonlijke wens en op maat.

 

Laatste nieuws

Beste leden, het nieuwe tennisseizoen staat weer voor de deur. Hieronder enkele data die we graag met jullie willen delen.

1 april Start van de voorjaarscompetitie

2 april 13.00 u. Openingstoernooi We hopen dat veel leden gezellig een balletje komen slaan om het seizoen te openen.

21 april Koningsspelen basisschool 27 april Koningsdag op het Havenplein Op 21 en 27 april kunnen we jullie hulp goed gebruiken, dus meld je hiervoor aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

21 t/m 28 mei Open Spooktoernooi

22 juli 13:30 u. ZeBra Tennisdag op het tennispark van St. Annaland

13 t/m 20 aug Open Toernooi week 33

29 oktober Afsluitend toernooi

Deelnemers aan de voorjaarscompetitie ontvangen hun ledenpas via de captains. Doe je niet mee aan de voorjaarscompetitie, dan kun je je ledenpas op 2 april ophalen in de kantine.

We zien jullie graag bij de opening van het seizoen op 2 april !

Met sportieve groet,

Bestuur TC Sint Annaland

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland

Komende activiteiten

Geen evenementen