• slide4.jpg
  • slide3.jpg
  • slide5.jpg
  • slide2.jpg
  • slide1.jpg

Welkom bij TC Sint-Annaland

Aan de Stoofweg in Sint-Annaland ligt het fraaie tennispark van TC Sint-Annaland. Het park beschikt over 3 tennisbanen en een gezellig clubhuis met een prachtig overkapt terras. Door de tennisrood tennisbaan kan er ook buiten het seizoen en in minder mooi weer gespeeld worden, waardoor het speelplezier voor zowel recreanten als competitiespelers is toegenomen. Inmiddels telt de vereniging ca. 100 leden.

Tennisles

Van den Berg Training verzorgt de tennislessen voor TC Sint-Annaland. Daarnaast worden er ook andere sporttrainingen aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod van tennis- en andere sportieve activiteiten, voor ieder niveau en alle leeftijden. Van den Berg Training werkt enkel met gekwalificeerde trainers. Zij bedienen uw gezin, team, bedrijf of vriendengroep volledig naar persoonlijke wens en op maat.

 

Laatste nieuws

HET  OPEN KRABBENKREEK TOERNOOI 2016 IS IN VOLLE GANG !!

Zondag 14 augustus was het dan weer zover, de eerste wedstrijden van het open krabbenkreek toernooi 2016  zijn van start gegaan , 1 week lang gaan de spelers strijden om de winst in hun klasse.
Tijdens deze week hebben we wedstrijden die zo gespeeld zijn en wedstrijden waarbij sommige spelers hun tegenstanders steeds weer kansen geven, mooie punten, minder mooie punten... Maar vooral leuke spelers en gezelligheid.

Kom tijdens deze week kijken naar onze spelers op ons nieuwe overdekte terras en geniet onder het genot van een hapje en een drankje van deze leuke partijen.
 

Volg ons ook op    

                
  

 gezelligheid op het terras

     
   

 

 

 

 

 

 

 

 

       
     

 

 

 

 


  

 

       

 

 

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland

Komende activiteiten

Geen evenementen