• slide4.jpg
  • slide2.jpg
  • slide1.jpg
  • slide3.jpg
  • slide5.jpg

Welkom bij TC Sint-Annaland

Aan de Stoofweg in Sint-Annaland ligt het fraaie tennispark van TC Sint-Annaland. Het park beschikt over 3 tennisbanen en een gezellig clubhuis met een prachtig overkapt terras. Door de tennisrood tennisbaan kan er ook buiten het seizoen en in minder mooi weer gespeeld worden, waardoor het speelplezier voor zowel recreanten als competitiespelers is toegenomen. Inmiddels telt de vereniging ca. 100 leden.

Tennisles

Van den Berg Training verzorgt de tennislessen voor TC Sint-Annaland. Daarnaast worden er ook andere sporttrainingen aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod van tennis- en andere sportieve activiteiten, voor ieder niveau en alle leeftijden. Van den Berg Training werkt enkel met gekwalificeerde trainers. Zij bedienen uw gezin, team, bedrijf of vriendengroep volledig naar persoonlijke wens en op maat.

 

Laatste nieuws

HET 1e OPEN SPOOK TOERNOOI 2016 IS VAN START GEGAAN !!

Afgelopen zondag was het dan zover, de eerste wedstrijden van het open spook toernooi zijn gespeeld, met af en toe een buitje, een gewonde op de baan, wedstrijden die zo gespeeld waren en wedstrijden waarbij sommige spelers hun tegenstanders steeds weer kansen gaven, mooie punten, minder mooie punten... Maar vooral leuke spelers en gezelligheid, en een goede barinzet.. 

Is de eerste speeldag super verlopen!

Graag vragen we door de vele extra verhinderingen nogmaals goed naar de wedstrijden te kijken wanneer je moet spelen, klik voor de wedstrijden op de volgende link:  Spooktoernooi 2016

 

 

 

 

   


 

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland

Komende activiteiten

Geen evenementen