• slide1.jpg
  • slide4.jpg
  • slide2.jpg
  • slide5.jpg
  • slide3.jpg

Welkom bij TC Sint-Annaland

Aan de Stoofweg in Sint-Annaland ligt het fraaie tennispark van TC Sint-Annaland. Het park beschikt over 3 tennisbanen en een gezellig clubhuis met een prachtig overkapt terras. Door de tennisrood tennisbaan kan er ook buiten het seizoen en in minder mooi weer gespeeld worden, waardoor het speelplezier voor zowel recreanten als competitiespelers is toegenomen. Inmiddels telt de vereniging ca. 100 leden.

Tennisles

Van den Berg Training verzorgt de tennislessen voor TC Sint-Annaland. Daarnaast worden er ook andere sporttrainingen aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod van tennis- en andere sportieve activiteiten, voor ieder niveau en alle leeftijden. Van den Berg Training werkt enkel met gekwalificeerde trainers. Zij bedienen uw gezin, team, bedrijf of vriendengroep volledig naar persoonlijke wens en op maat.

 

Laatste nieuws

Mix 2 zaterdag verliest !! 

Zaterdag 21 Mei 2016 stonden de 1e partijen in de Mixcompetitie op het programma, 
De Mix 1 speelde uit rgen de Bongerd in Kloetinge. 
De Mix 2 speelde thuis tegen TV Duiveland en verloor met 5-1 .

MIX 1 1 TC SINT-ANNALAND !!

De Mix 1 van TC Sint-Annaland 

MIX 2 START MOEIZAAM!!

De nieuwe samenstelling van het 2e mixteam van Sint-Annaland begon vol enthousiasme aan de eerste competitie wedstrijd. Het was nog even wennen aan elkaar en dat was tijdens de wedstrijden duidelijk te zien Als eerste gingen Inge van Leeuwen en Vincent de Jonge de baan op. Ze hadden moeite met de tegenstanders van T.V. Duiveland 2 en kwamen al snel achter te staan in de eerste set. In de 2e set ging het al iets beter, maar konden te weinig tegenstand bieden, uitslag 6-1 en 6-3 voor Duiveland. Op de andere baan waren Romy Bruijnzeel en William Quist hun wedstrijd gestart. Het was een leuke partij om te zien, William had een paar mooie smashes aan het net en Romy liet ook een paar mooie winnende punten zien. Maar de tegenstanders waren ook nu de betere en wonnen met 6-3 en 6-4. Vervolgens was het de beurt aan Mieke van 't Hof en Mathijs van der Graaf, die de eerste set in rap tempo verloren met 6-1, maar in de 2e set nog sterk terugkwam tot 6-6 en met een tiebreak ook deze set aan de tegenstanders uit handen moest geven. Op de andere baan waren Jeannette van 't Hof en William Quist aan de laatste mix partij begonnen. Ze gingen goed van start en het ging erg gelijk op, ze wonnen de eerste set met 7-5, vervolgens liep het niet meer zo lekker en ging de tegenstander beter spelen en wonnen de tweede set met 6-3. Toen was er een derde set nodig om de winst te bepalen en die ging wederom naar Duiveland met 6-2. Tot zover de stand 4-0 voor Duiveland. Er moest nu nog een damesdubbel en een herendubbel gespeeld worden, voor de damesdubbel gingen Jeannette van 't Hof en Mieke van 't Hof de baan op. Ze kwamen niet goed in de wedstrijd en de tegenstanders waren wat beter op elkaar ingespeeld, zodat de winst wederom naar Duiveland ging met 6-2 en 6-3. Als laatste gingen de heren Mathijs van der Graaf en Vincent de Jonge de baan op. Ze moesten nog even aan de tegenstanders wennen en verloren de eerste set met 6-0, vervolgens herpakten ze zich en hadden het spel van de tegenstanders door en wonnen de 2e set met 6-0, dit smaakte naar meer en ze bleven in hun spel en pakten de derde set wederom met 6-0. Zodat er toch nog 1 punt voor St-Annaland behaald werd zaterdag, eindstand 5-1 voor TV Duiveland.

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland

Komende activiteiten

Geen evenementen