• slide4.jpg
  • slide5.jpg
  • slide3.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg

Welkom bij TC Sint-Annaland

Aan de Stoofweg in Sint-Annaland ligt het fraaie tennispark van TC Sint-Annaland. Het park beschikt over 3 tennisbanen en een gezellig clubhuis met een prachtig overkapt terras. Door de tennisrood tennisbaan kan er ook buiten het seizoen en in minder mooi weer gespeeld worden, waardoor het speelplezier voor zowel recreanten als competitiespelers is toegenomen. Inmiddels telt de vereniging ca. 100 leden.

Tennisles

Van den Berg Training verzorgt de tennislessen voor TC Sint-Annaland. Daarnaast worden er ook andere sporttrainingen aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod van tennis- en andere sportieve activiteiten, voor ieder niveau en alle leeftijden. Van den Berg Training werkt enkel met gekwalificeerde trainers. Zij bedienen uw gezin, team, bedrijf of vriendengroep volledig naar persoonlijke wens en op maat.

 

Laatste nieuws

Heren 1 en 2 zaterdag en de Dames dinsdag verliezen !! 

Zaterdag 14 Mei 2016 stonden de laatste partijen in de voorjaarscompetitie op het programma, 
De Heren 1 verloren met 6-0 van de Jacoba van Beieren uit Sint-Maartensdijk en de Heren 2 verloor ook met 6-0 van TC Scharendijke 1. 
De Dames op dinsdag hebben hun laatste partij op dinsdag 18 mei, uit in en tegen Scharendijke met 3-1 verloren .

HEREN 1 TC SINT-ANNALAND DEGRADEREN NA VERLIES IN DERBY !!

De heren 1 van TC Sint-Annaland zijn afgelopen zaterdag gedegradeerd uit de tweede Zeeuwse klasse. De doelstelling van handhaving was met 1 wedstrijd te gaan al bijna niet meer mogelijk, maar na de 6-0 uit nederlaag in de derby tegen het sterk spelende Jacoba van Beieren van Sint-Maartensdijk was het feit beslecht. Met een uiteindelijke zevende plaats in de competitie zullen de heren volgend jaar in de derde klasse uitkomen. Jacoba van Beieren eindigde door deze ruime overwinning op de tweede plaats. Zes punten achter de kampioen TV Duiveland 2. Er werd zaterdagmiddag begonnen met de dubbelspelen. Leen en Curtis Goedegebuure speelden voor de Setallanders tegen Ad Pipping en Dennis Borst. Ze begonnen de wedstrijd goed en kwamen op een 4-1 voorsprong in de eerste set, maar verloren uiteindelijk toch de set met 6-4. Ook de tweede begon weer goed met een 3-1 voorsprong, maar ging op een zelfde manier toch verloren naar de sterk spelende Smerdiekenaren en ditmaal met 6-3. De andere dubbel ging tussen Rien van Renswoude en Mart Baartmans van TC Sint-Annaland tegen John Geluk en Leroy Pors van Jacoba van Beieren. De eerste set was erg spannend en een tie-break moest de beslissing brengen. Daarin waren de heren van TC Sint-Annaland net de betere en met 7-6 wonnen zij  de eerste set. Maar toen keerde het tij. De Smerdiekenaren gingen beter spelen en de Setallanders kwamen er niet meer aan en met 6-1 en 6-2 ging de wedstrijd en het punt toch nog naar de thuisploeg. 2-0 voor Jacoba na de dubbels. En het was snel 3-0 doordat Curtis zijn enkel tegen Leroy voor aanvang moest opgeven vanwege een blessure opgelopen in de tweede set van het dubbelspel. Toen werd langzaam aan al duidelijk dat degradatie niet meer ontlopen kon worden. En toen Leen ook zijn partij met tweemaal 6-0 verloor van Ad was dat een feit. Rien en Mart probeerden de eer nog te redden in hun enkelspel, maar ook dat lukte helaas niet. Rien verloor met tweemaal 6-1 van Dennis en Mart met tweemaal 6-3 van Martijn v/d Graaf en zo werd de eindstand 6-0 voor Jacoba van Beieren.

HEREN 2 TC SINT-ANNALAND LAATSTE NA 6-0 NEDERLAAG TEGEN DE KAMPIOEN!!

Het Heren 2 team van TC Sint-Annaland op kon zaterdag alleen hopen op 1 puntje tegen LTC Scharendijke 1, dit team moest winnen met 5-1 om zeker te zijn van het kampioenschap, Al snel werd duidelijk dat het team van Scharendijke te sterk was voor de Stallanders en alle partijen werden vrij kansloos verloren. Einduitslag 0-6
Omdat LTC de Schenge met 5-1 verloor van Bathse Kreek uit Rilland en zij 1 punt nodig hadden om gelijk te komen, eindigen het 2e team van TC Sint-Annaland en LTC de Schenge op een gedeelde laatste plaats.  

DAMES DINSDAG TC SINT-ANNALAND DEGRADEREN DOOR VERLIES IN LAATSTE PARTIJ !!

De smaak van een overwinning zat er voor de dames van TC sint-Annaland dit seizoen helaas niet in. Na vijf keer met 2-2 gelijk gespeeld te hebben, werd de laatste competitiewedstrijd in en tegen Scharendijke met 3-1 verloren. De  1e set van de eerste partij wonnen Lydia en Hanna met goed spel met 6-1. In de tweede set kwamen de tegenstanders beter in hun spel en wonnen met 6-4. De derde set was een mooie pot met een spannend verloop. Een 5-4 achterstand werd omgebogen tot een 6-5 voorsprong. Toch volgde er een tie-break. Na  5-2  achter kwamen ze knap terug tot 5-5, maar gingen toch met 7-5 de boot in. Corrie en Marion begonnen voortvarend en wonnen de eerste set met 6-3. De tweede werd echter met 6-0 verloren. Wedstrijdspanning kwam om de hoek kijken en ze moesten ook de derde set 6-1) aan de tegenstander laten. De tweede partij konden Lydia en Corrie het niet redden en verloren met 6-3, 6-3.  Marion en Hanna speelden hun wedstrijd sterk en konden de partij met 6-4 en 6-2 naar zich toetrekken. Door het verlies van onze dames en omdat Ruucstoppelen met 3-1 heeft gewonnen van Westerschouwen,zijn de dames van Scharendijke kampioen geworden en zijn onze dames op de laatste plaats geëindigd en degraderen uit de 1e klasse, maar ze kunnen terugkijken op een sportieve en plezierige competitie.

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland

Komende activiteiten

Geen evenementen