• slide3.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide5.jpg
  • slide4.jpg

Welkom bij TC Sint-Annaland

Aan de Stoofweg in Sint-Annaland ligt het fraaie tennispark van TC Sint-Annaland. Het park beschikt over 3 tennisbanen en een gezellig clubhuis met een prachtig overkapt terras. Door de tennisrood tennisbaan kan er ook buiten het seizoen en in minder mooi weer gespeeld worden, waardoor het speelplezier voor zowel recreanten als competitiespelers is toegenomen. Inmiddels telt de vereniging ca. 100 leden.

Tennisles

Van den Berg Training verzorgt de tennislessen voor TC Sint-Annaland. Daarnaast worden er ook andere sporttrainingen aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod van tennis- en andere sportieve activiteiten, voor ieder niveau en alle leeftijden. Van den Berg Training werkt enkel met gekwalificeerde trainers. Zij bedienen uw gezin, team, bedrijf of vriendengroep volledig naar persoonlijke wens en op maat.

 

Laatste nieuws

DE REGIONALE TENNISVERENIGINGEN DAGEN JE UIT  !! 

Hier staan de verschillende datums waarop de aangesloten verenigingen hun open instuifdag voor de jeugd en de senioren houden !!

 

ZeBra Tennis : Een uniek samenwerkingsverband ! De tennisverenigingen TC Sint-Annaland, Jacoba van Beieren Sint-Maartensdijk, TOV Oud Vossemeer, NVTV Nieuw Vossemeer, TV Eegedima Tholen, TVL Lepelstraat & de Ruucstoppelen Sint-Philipsland zijn onlangs een samenwerkingsverband aangegaan. Alles ter promotie van de tennissport in de regio. De gezamenlijke activiteiten bestaan uit het werven van nieuwe leden, maar zeker ook het behouden van de huidige leden. Zowel voor jeugd alsvolwassenen worden acties bedacht en uitgewerkt. De organisatie start de komende maand met zgn. uitwisselingen voor beide doelgroepen. Elke vereniging organiseert een open tennis instuif, waarbij de leden van de andere verenigingen van harte worden uitgenodigd een balletje te komen slaan. Om een en ander kracht bij te zetten is de naam ZeBra Tennis gekoppeld aan dit project, wat de samenwerking symboliseert tussen verenigingen uit Zeeland en Brabant. De naam ZeBra Tennis gaan jullie dus vaker tegenkomen!

Hieronder staan de data waarop de diverse verenigingen hun open instuifdag voor de jeugd en de senioren houden !!

 

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland

Komende activiteiten

Geen evenementen