• slide5.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide4.jpg
  • slide3.jpg

Welkom bij TC Sint-Annaland

Aan de Stoofweg in Sint-Annaland ligt het fraaie tennispark van TC Sint-Annaland. Het park beschikt over 3 tennisbanen en een gezellig clubhuis met een prachtig overkapt terras. Door de tennisrood tennisbaan kan er ook buiten het seizoen en in minder mooi weer gespeeld worden, waardoor het speelplezier voor zowel recreanten als competitiespelers is toegenomen. Inmiddels telt de vereniging ca. 100 leden.

Tennisles

Van den Berg Training verzorgt de tennislessen voor TC Sint-Annaland. Daarnaast worden er ook andere sporttrainingen aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod van tennis- en andere sportieve activiteiten, voor ieder niveau en alle leeftijden. Van den Berg Training werkt enkel met gekwalificeerde trainers. Zij bedienen uw gezin, team, bedrijf of vriendengroep volledig naar persoonlijke wens en op maat.

 

Laatste nieuws

Extra Open toernooi in mei  !! 

"Beste Tennisvrienden".

2016 belooft een mooi en sportief jaar te worden. Mede door ons 40-jarig bestaan hebben we besloten een extra toernooi toe te voegen aan ons jaarprogramma.

Dit wordt een voorjaarstoernooi in week 21 op basis van actuele rating. Er kan gespeeld worden in de enkel, dubbel en gemengd categorien.

Naast het nieuwe voorjaarstoernooi houden we in week 33 uiteraard ons oude vertrouwde Open Krabbenkreektoernooi. De opzet hiervan zal niet veranderen.

En voor de leden van onze vereniging zullen we in week 39 de clubkampioenschappen houden.

Dit is onze jubileumweek dus er zullen leuke activiteiten gepland worden. Hopelijk doen jullie allemaal mee of komen jullie een kijkje nemen

Groeten de Wedstrijdcommissie!"

Data van de toernooien

1) Open Spook Toernooi ACTUAL RATING E/D = week 21 - 23 t/m 29 Mei 

2)  Open Krabbenkreek Toernooi 2016 = week 33 - 15 t/m 21 Augustus  

3) Clubkampioenschappen (E, D, HD, DD + GD) = week 39 - 26 Sep t/m 2 Oktober (inschrijving nog niet open)

De toernooien staan inmiddels online en zijn te vinden op www.toernooi.nl. , of klik de toernooinaam en je wordt gelijk doorgelinked naar de inschrijfpagina.

Hopelijk tot dan.

Groeten TC en bestuur van TC Sint-Annaland.

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland

Komende activiteiten

Geen evenementen