• slide2.jpg
  • slide1.jpg
  • slide5.jpg
  • slide4.jpg
  • slide3.jpg

Welkom bij TC Sint-Annaland

Aan de Stoofweg in Sint-Annaland ligt het fraaie tennispark van TC Sint-Annaland. Het park beschikt over 3 tennisbanen en een gezellig clubhuis met een prachtig overkapt terras. Door de tennisrood tennisbaan kan er ook buiten het seizoen en in minder mooi weer gespeeld worden, waardoor het speelplezier voor zowel recreanten als competitiespelers is toegenomen. Inmiddels telt de vereniging ca. 100 leden.

Tennisles

Van den Berg Training verzorgt de tennislessen voor TC Sint-Annaland. Daarnaast worden er ook andere sporttrainingen aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod van tennis- en andere sportieve activiteiten, voor ieder niveau en alle leeftijden. Van den Berg Training werkt enkel met gekwalificeerde trainers. Zij bedienen uw gezin, team, bedrijf of vriendengroep volledig naar persoonlijke wens en op maat.

 

Laatste nieuws

VRIJDAGAVOND MIX 1 WINT 1e PARTIJ MET 3-1 VAN TC TOLBERG !! 

Zondag 20 augustus speelde het 1e mixteam op vrijdag thuis tegen TC Tolberg en won met 3-1. 

 

MIX 1 vrijdag  wint 1e partij met 3-1 !!

Zondag 20 augustus heeft het 1e mix team zijn 1e partij gespeeld deze wedstrijd tegen TC Tolberg stond eigenlijk 11 sept gepland maar die dag waren er geen spelers beschikbaar. Vanaf 11:00 zijn we gestart met de Heren en dames dubbel. Martijn Westdorp en William Quist gingen als een speer van start en stonden zo 3-0 voor, daarna zakte ze iets in en kwam de tegen partij terug in de wedstrijd. Martijn en William pakte heb weer goed op en pakte de eerste set met 6-3. 2e set ging eigenlijk net andersom de heren van TC Tolberg liepen elke keer een game voor maar toch wisten Martijn en William het om te draaien. de 2e set werd 6-4. Het 1e punt van de competitie is een feit! Gelijker tijd werd de dames dubbel gespeeld door Yvonne Havermans en Jose van Donge. De wedstrijd ging erg snel. Yvonne en Jose waren sterk en de 1e set was snel 6-1, de 2e set pasten de dames van TC Tolberg hun tactiek iets aan en daar hadden Yvonne en Jose iets meer moeite mee maar toch hebben ze deze set 6-3 gewonnen. Mix 1 werd gespeeld door Martijn en Yvonne, ze waren ijzersterk en hebben de partij snel afgemaakt met een eindstand van 6-2,6-2. Mix 2 werd gespeeld door William en Jose dit was een stuk lastiger. Eerste set ging het allemaal een beetje te snel voorbij en ging hij naar de tegenpartij (3-6) de 2e set konden William en Jose beter grip houden en ging de 2e set naar TC Sint Annaland (6-3). Er moest een supertie-break gespeeld worden deze was tot het laatste punt spannend maar helaas viel het net de verkeerde kant op . 8-10 werd deze verloren. Het eind resultaat van 3-1 is een super begin van de competitie en we zijn hier dan ook trots op. As vrijdag staat de 2e wedstrijd op programma tegen TV Fijnaart

 

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland

Komende activiteiten

Geen evenementen