• slide5.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide2.jpg
  • slide1.jpg

Welkom bij TC Sint-Annaland

Aan de Stoofweg in Sint-Annaland ligt het fraaie tennispark van TC Sint-Annaland. Het park beschikt over 3 tennisbanen en een gezellig clubhuis met een prachtig overkapt terras. Door de tennisrood tennisbaan kan er ook buiten het seizoen en in minder mooi weer gespeeld worden, waardoor het speelplezier voor zowel recreanten als competitiespelers is toegenomen. Inmiddels telt de vereniging ca. 100 leden.

Tennisles

Van den Berg Training verzorgt de tennislessen voor TC Sint-Annaland. Daarnaast worden er ook andere sporttrainingen aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod van tennis- en andere sportieve activiteiten, voor ieder niveau en alle leeftijden. Van den Berg Training werkt enkel met gekwalificeerde trainers. Zij bedienen uw gezin, team, bedrijf of vriendengroep volledig naar persoonlijke wens en op maat.

 

Laatste nieuws

Het jaarlijkse KNLTB goedgekeurde open toernooi van TC Sint-Annaland komt er weer aan in week 33 (10 t/m 18 augustus):

KRABBENKREEK TOERNOOI 2019
www.krabbenkreektoernooi.nl

Een toernooi vol gezelligheid, nevenactiviteiten en natuurlijk leuke en spannende tenniswedstrijden. Het toernooi bestaat uit de volgende dubbel onderdelen van rating 3 t/m 8: Herendubbel, Damesdubbel & Gemengddubbel.

Iedereen vanaf 15 jaar en ouder kan inschrijven en meedoen. Inschrijven kan via de volgende link: https://mijnknltb.toernooi.nl/
Inschrijven kan tot en met 5 augustus 23:59!

THEMA

Setalland (Sint-Annaland) staat als dorp ook bekend als "Toaverkot". Daarom gaan wij deze zomer toaveren tijdens ons toernooi en veranderen we ons tennispark in een TOAVER-BEACH! Ons park zal in zomerse sferen gehuld zijn met hier en daar een vleugje magie. Zo zullen er bijvoorbeeld Toaver-cocktails geschonken worden en is er op de vrijdagavond een Toaver-Party.

MOSSELEN

Tevens zullen er dit jaar, net zoals vorig jaar, weer gratis porties mosselen geserveerd worden op de woensdag én de vrijdagavond.

AGENDA

hele toernooiweek: Toaver-Beach thema met o.a. Toaver-cocktails
woensdag 14 augustus: Mosselavond
vrijdag 16 augustus: Toaver-Party + mosselen
zondag 18 augustus: Finaledag met buffet

Zoeken...

Twitter

Volg ons ook op Twitter op

 TC Sint-Annaland@tennisstalland

Komende activiteiten

Geen evenementen